Nybyggnationer.

Vi bygger framtidens miljöer för boende. Med flertalet aktuella byggprojekt bidrar Holm Bygg & Måleri till ett ständigt utvecklande samhälle. Vi har god erfarenhet när det kommer till nybyggnationer, i både mindre och större projekt. Vi jobbar inom Umeå, Skellefteå samt på fler orter i Västerbotten.

Bygg och renovering med känsla för kvalitet.

Vare sig det gäller ett Attefallshus, garage, förråd eller en altan tar vi hand om allt från konsultation till färdigställande. Ifall du har tankar på att bygga ditt helt egna hus, en carport eller kamin har våra snickare god erfarenhet. Vi tycker det är viktigt att jobba i nära samarbete med våra kunder där även engagemang väger tungt då det ofta gäller att se möjligheter i de svårigheter som uppstår och att färdigställa idéer, för att ta sig till det färdiga resultatet.

Våra tjänster är tillgängliga inom Umeå, Skellefteå, Vännäs, Vindeln, Nordmaling, Sävar, Holmsund, Obbola, Norrmjöle, Sörmjöle, Hörnefors, Tavelsjö, Yttertavle, Röbäck samt på fler orter i Västerbotten.

”Vi blev jättenöjda med målningen av fasaden. Både avseende resultat och att det blev klart på utlovad tid. När vi skulle renovera invändigt var det en självklarhet att anlita Holm Bygg och Måleri igen. 

– STINA RUUTH

”Kan varmt rekommendera Holm Bygg & Måleri, som hjälpt mig med en mängd saker på mitt hus. Ett noggrannt och snabbt arbete av duktiga snickare och målare.

– GUNDA SANDSTRÖM, HUSÄGARE

Offertförfrågan

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Offertförfrågan