Fönsterbyten.

Holm Bygg & Måleri utför fönsterbyten på alla typer av fasader och glaspartier.

Tillsammans med noggrann kvalitetssäkring levererar vi säkra lösningar för ditt fönsterbyte.

Fönsterbyten med känsla för kvalitet.

Ett fönsterbyte ökar värdet på ditt hus samtidigt som dina uppvärmningskostnader kan sänkas kraftigt. Ju lägre U-värdet är på ett fönster desto bättre isolerar är det. Dagens teknik gör att ett fönsterbyte sparar mycket energi för hushållet. Med rätt fönsterval blir miljön inomhus bättre i kombination med att energivärdet effektiviseras betydligt.

Med ett fönsterbyte är det viktigt att det blir rätt från start. Våra erfarna hantverkare ser till att ditt fönsterbyte blir så bra som möjligt. När vi utför fönsterbyten gör vi det med största effektivitet och noggrannhet där vi tar såväl miljö som funktion i beaktning.

Vi erbjuder byten av bland annat fönster med spröjs, vridfönster, altandörr, aluminiumfönster och träfönster.

Våra tjänster är tillgängliga inom Umeå, Skellefteå, Vännäs, Vindeln, Nordmaling, Sävar, Holmsund, Obbola, Norrmjöle, Sörmjöle, Hörnefors, Tavelsjö, Yttertavle, Röbäck samt på fler orter i Västerbotten.

”Vi blev jättenöjda med målningen av fasaden. Både avseende resultat och att det blev klart på utlovad tid. När vi skulle renovera invändigt var det en självklarhet att anlita Holm Bygg och Måleri igen. 

– STINA RUUTH

”Kan varmt rekommendera Holm Bygg & Måleri, som hjälpt mig med en mängd saker på mitt hus. Ett noggrannt och snabbt arbete av duktiga snickare och målare.

– GUNDA SANDSTRÖM, HUSÄGARE

Offertförfrågan

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Offertförfrågan