Renovering av badrum.

Holm Bygg & Måleri renoverar nya våtutrymmen, badrum, bastur och tvättstugor i Umeå, Skellefteå och dess kranskommuner. Allt från det lilla enkla till det stora badrummet. Självklart har vi de certifikat och behörigheter som krävs.

Välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri offert!

Badrumsrenovering med känsla för kvalitet.

Vi på Holm bygg & måleri har lång erfarenhet av allt från golvläggningar till totalrenoveringar av badrum i Umeå och Skellefteå med omnejd. Grundstommen i vår verksamhet är gedigen yrkeskunskap, engagerade medarbetare och en genuin omtanke för dig som kund. För oss är det viktigt att du ska känna dig trygg när du anlitar oss för att renovera ditt badrum. Därför har du löpande kontakt med en projektledare som ser till att arbetet blir utfört enligt dina önskemål och på rätt sätt enligt gällande branschregler för badrum och våtrum.

Vad kostar det att renovera ett badrum?

Priset på en badrumsrenovering styrs till stor del av hur stort badrummet är och vilka materialval du gör. Ett helkaklat badrum är till exempel dyrare än att sätta våtrumsmatta. Vill du ha ett pris på din badrumsrenovering? Kontakta oss så kommer vi ut och räknar på det arbete som önskas utföras för just ditt badrum. Vi är gärna ditt bollplank för att kunna hitta de bästa lösningarna och materialvalen, även om budgeten är tight. Självklart är våra offerter gratis och du förbinder dig inte till något.

ROT-avdrag för badrumsrenovering

Vill du nyttja ROT-avdraget när du renoverar ditt badrum? Rot-avdraget är för nuvarande på 30% och gäller endast för arbetskostnaden. Materialkostnader för tätskikt, kakel eller badrumsporslin är alltså inte avdragsgillt. Men för en badrumsrenovering är det ofta arbetskostnaden som står för merparten av kostnaden för det nya badrummet. Ett rot-avdrag kommer därför definitivt att märkas på slutfakturan och ger dig ett klart billigare pris på din badrumsrenovering.

Är du osäker om du är berättigad till Rot-avdrag? Vi svarar gärna på alla dina frågor om ROT och renovering. Avdraget gör vi direkt på fakturan. Du behöver inte oroa dig för att lägga ut pengar i förväg, utan vi tar hand om allt pappersarbete och ansökan mot Skatteverket.

Ditt lokala badrumsföretag i Umeå och Skellefteå med omnejd.

Vi utför badrumsrenovering inom Umeå, Skellefteå, Vännäs, Vindeln, Nordmaling, Sävar, Holmsund, Obbola, Norrmjöle, Sörmjöle, Hörnefors, Tavelsjö, Yttertavle, Röbäck samt på fler orter i Västerbotten.

”Vi blev jättenöjda med målningen av fasaden. Både avseende resultat och att det blev klart på utlovad tid. När vi skulle renovera invändigt var det en självklarhet att anlita Holm Bygg och Måleri igen. 

– STINA RUUTH

”Kan varmt rekommendera Holm Bygg & Måleri, som hjälpt mig med en mängd saker på mitt hus. Ett noggrannt och snabbt arbete av duktiga snickare och målare.

– GUNDA SANDSTRÖM, HUSÄGARE

Offertförfrågan

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Offertförfrågan