Jobba hos oss.

Vi växer så det knakar i både Umeå och Skellefteå och är alltid intresserade av nya talanger inom bygg och måleri. Hittar du inte någon tjänst ute just nu som passar dig är du alltid välkommen till oss med en spontanansökan.

Vi söker snickare i Umeå.

Nu vill vi gärna förstärka vårt härliga team med fler snickare i Umeå. 

Arbetsuppgifter:

Som snickare hos oss får du arbeta med en stor variation av uppdrag för såväl privatpersoner som företag. Du arbetar både ensam och i större team beroende på projekts storlek eller arbetsuppgifter.

Vi söker dig som:

✔️ Innehar yrkesbevis som snickare
✔️ Har B-körkort
✔️ Har en hög känsla för kvalitet

Vi erbjuder:

Hos oss blir du del av ett framgångsrikt och stabilt norrländskt familjeföretag som alltid ser till att leverera med högsta kvalité på våra uppdrag. Vi erbjuder dig bra arbetsvillkor, varierande arbetsuppgifter och en bra lön. Holm bygg & måleri är ett personligt byggföretag som alltid sätter dina behov och din utveckling i centrum.

Information och ansökan:

Vi tillämpar löpande urval och kommer tillsätta tjänsten så fort vi hittat rätt kandidat så ansök därför redan idag!

För frågor om tjänsten eller för att skicka in din ansökan kan du kontakta Linus Strömberg på mail  linus@holmbyggmaleri.se eller telefon 090 – 348 80 83

Holm bygg & måleri söker snickare

Vi är alltid intresserade av bra folk.

Har vi ingen ledig tjänst ute just nu som passar dig? Då är du såklart välkommen att lämna oss en spontanansökan. För rätt person på rätt plats finns alltid förutsättningar för anställning hos oss och vi är alltid intresserade av att komma i kontakt med bra och kunnigt folk!

Har du frågor kring rekrytering eller våra lediga tjänster? Välkommen att kontakta Linus Strömberg på mail linus@holmbyggmaleri.se eller på telefon 090 – 348 80 83

Vi ser fram emot att höra ifrån dig!

Alexander Holm, Linus Strömberg, Sebastian Holm på Holm Bygg & Måleri

Offertförfrågan

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Offertförfrågan