Professionell byggfirma i Umeå – Om Oss

Holm är ett familjeföretag med starka norrländska rötter. Under våra 30 år i branschen har företaget vuxit och kan idag erbjuda helhetslösningar inom både bygg och måleri. Du kan vara säker på att du investerar rätt när du väljer Holm Bygg & Måleri.

Din pålitliga byggfirma i Umeå

Letar du efter en byggfirma i Umeå som kan förverkliga dina byggdrömmar? Vi är en erfaren och kvalitetsmedveten byggfirma som erbjuder ett brett utbud av byggtjänster för både privatpersoner och företag. Vårt team av skickliga hantverkare arbetar med allt från nybyggnationer och renoveringar till mindre reparationsarbeten. Vi sätter alltid kunden i fokus och strävar efter att leverera resultat som överträffar förväntningarna.
Kontakta oss idag för att diskutera ditt nästa byggprojekt i Umeå.

Vårt team av cirka 20 erfarna hantverkare erbjuder helhetslösningar inom både bygg och måleri. Företaget grundades år 1989 av Ole Holm, en skicklig målare som arbetade lokalt i Umeå. Idag driver Oles söner Sebastian och Alexander verksamheten och expanderar såväl geografiskt som till nya arbetsområden. Vi levererar alltid med högsta kvalitet, en anledning till varför vi också har mängder med nöjda kunder.

Vi jobbar med både privat- och företagskunder vilket medför att storleken på våra uppdrag varierar mycket. Från renoveringar hemma hos familjer till vårt samarbete med Eksjöhus, inget uppdrag är för litet eller för stort för oss. Med Eksjöhus har vi sedan 2017 byggt och levererat nyckelfärdiga hus till slutkunder.

Bygg:

 • Nybyggnationer
 • Om och tillbyggnationer
 • Reparationer
 • Takbyten
 • Fönsterbyten
 • Golvbyten
 • Golvslipning
 • Och mycket mer.
Måleri:

 • Fasadmålning
 • Fönstermålning
 • Tak, vägg & golvmålning
 • Tapetsering
 • Vävsättning
 • Trappmålning
 • Epoxi & brandskyddsmålning.
 • Och mycket mer.
I år fick vi även utmärkelsen ”Årets Unga Entreprenör 2020” som vi är riktigt tacksamma över. Vi kommer att fortsätta vår företagsresa med samma drivkraft som hittills och ser till att fler norrländska hem får uppleva vår känsla för kvalitet.

Under åren som gått har vi fått uppleva vikten av en bra teamkänsla och trivsel på jobbet. Dessa möjliggör både professionellt utförda uppdrag och nöjda kunder. Därför har vi nyligen påbörjat ett projekt med Kompetensbyggarna.se. Tillsammans med projektledare Olov Sjöström går vi igenom viktiga teman såsom lagkrav, säkerhet och omsorg. För oss på Holm är en trivsam arbetsmiljö verkligen något att satsa på!

Bygg & Måleri med känsla för kvalitet.

Erfarna och kompetenta byggare i Umeå

När du söker efter en kunnig och erfaren byggfirma i Umeå, så är vi det självklara valet. Vårt team har omfattande erfarenhet inom byggbranschen och kan hantera alla typer av uppdrag – från mindre renoveringsprojekt till större byggentreprenader. Vi arbetar alltid för att överträffa våra kunders förväntningar, och vårt engagemang för kvalitet och precision i hantverket märks i varje projekt vi tar oss an. Med vår expertis och dedikation, kan du vara säker på att ditt byggprojekt i Umeå är i trygga händer.

Letar du efter en pålitlig och professionell byggfirma i Umeå?

Då har du kommit till rätt plats! Vi på Holm Bygg & Måleri har lång erfarenhet av att erbjuda högkvalitativa byggtjänster till kunder i Umeå och omnejd. Vår byggfirma i Umeå är specialiserad på att utföra allt från mindre renoveringsarbeten till stora nybyggnadsprojekt. Vi har ett team av erfarna och kunniga hantverkare som är dedikerade till att leverera resultat av högsta kvalitet. Vår målsättning är att alltid överträffa våra kunders förväntningar och se till att de är helt nöjda med det arbete vi utför.
Vi förstår att varje byggprojekt är unikt och kräver en skräddarsydd lösning. Därför arbetar vi nära våra kunder för att förstå deras specifika behov och önskemål. Vi erbjuder en rad olika tjänster, från planering och design till byggande och slutlig finish. Oavsett om du behöver hjälp med att bygga ett nytt hus, renovera ditt kök eller badrum, eller bygga en tillbyggnad, så har vi kunskapen och erfarenheten för att hjälpa dig. Vår byggfirma i Umeå är också engagerad i att använda miljövänliga och hållbara byggmetoder. Vi använder endast högkvalitativa material och följer strikta miljöriktlinjer för att minimera vår påverkan på miljön. Om du är intresserad av att anlita en byggfirma i Umeå, kontakta oss på Holm Bygg & Måleri idag för att diskutera ditt projekt. Vi ser fram emot att hjälpa dig att förverkliga dina byggdrömmar!

Q & A

Question: Vilka tjänster erbjuder Holm Byggmåleri som byggfirma i Umeå?

Answer: Holm Byggmåleri erbjuder en rad tjänster som inkluderar måleri, tapetsering, fasadarbete och andra byggtjänster. Vi anpassar våra tjänster efter kundens behov för att säkerställa bästa möjliga resultat.

Question: Hur länge har Holm Byggmåleri varit verksamma som byggfirma i Umeå?

Answer: Holm Byggmåleri har varit verksamma i Umeå och omnejd sedan 2015. Med flera års erfarenhet inom branschen har vi etablerat oss som en pålitlig och kvalitetsmedveten byggpartner.

Question: Är Holm Byggmåleri en certifierad och försäkrad byggfirma i Umeå?

Answer: Ja, Holm Byggmåleri är en certifierad byggfirma och vi har även de nödvändiga försäkringarna som krävs för att garantera säkerheten och kvaliteten på våra arbeten.

Question: Kan jag få en kostnadsfri offert från Holm Byggmåleri för mitt byggprojekt i Umeå?

Answer: Absolut, vi på Holm Byggmåleri erbjuder kostnadsfria offertförfrågningar. Kontakta oss med detaljer om ditt projekt så återkommer vi med en offert anpassad efter dina önskemål och behov.

Offertförfrågan

 • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Offertförfrågan